Martin Segelflyg

Weekend i Borås

På tusen meters höjd ser världen liten ut men frihetskänslan är stor. Häng med upp i det blå när vi testar segelflygning. Nere på marken får vi vara djurskötare på Borås zoo för en dag. Hungriga björnar och nyfikna pingviner väntar på att bli omhändertagna.

Aporna i Borås

Djurskötare för en dag på Borås djurpark

Borås Djurpark har funnits i över 50 år och här kan du se såväl afrikanska som nordiska djur. Målet är att djuren ska få leva i en så naturlig miljö som möjligt. Här kan du testa att vara djurvårdare för en dag. Mata pingviner, brunbjörn och zebramanguster med flera.

Segelflyg utsikt

Uppe i det blå med Borås segelflygklubb

En dröm för många är att flyga utan motor, och i Borås kan drömmen bli sann. Med hjälp från Borås Segelflygklubb kan du ljudlöst glida omkring bland molnen och låta naturens krafter för dig uppåt, framåt.

Boende i Borås Hymer

Vårt boende under helgen i Borås

Borås Camping Saltemad
Borås Camping Saltemad

Borås Camping Saltemad är en av Sveriges största stadscampingar med nästan 400 campingtomter. Härifrån har du nära till stadens hela utbud. På Borås Camping Saltemad kan du hyra kanot och trampbåt, spela minigolf och fiska i Viskan, som flyter genom området. Fina bad och vandringsleder finns alldeles intill.

Fakta om programmet

Programmledare 
Martin Örnroth
Tindra Örnroth

Foto
Silverbullet Film