Ack Värmland du sköna

Ack Värmland, du sköna

Vi paddlar kanot och lagar mat över öppen eld.  Sedan tar vi en guidad fisketur för att fånga, fota och frigöra gädda . Häng med Gone Camping till Värmland!  

Paddla kanot i Västra Silen

En dagstur på Västra Silen

Preben, som är guide under vår dagstur i kanot på Västra Silen, kan beskriva paddling med ett ord: frihet. Och det är inte konstigt. Du kan stanna och vila eller bada när du vill. Du äter ute i det fria och tack vare att kanoten är relativt lätt att bära, kan du enkelt ta dig mellan olika vattendrag och uppleva olika miljöer.

Gäddfiske i Backsjön

Gäddfiske med CPR på Backsjön

Nej, CPR är inte den här gången en amerikansk variant av hjärt- och lungräddning, utan står för Catch, Photo and Release. Vi fiskar, fångar och dokumenterar. Sedan släpper vi tillbaka fisken i vattnet igen. Fiske för nöjes skull, helt enkelt. 

Boende Värmland

Vårt boende i Värmland

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik hette tidigare bara Sommarvik Camping, men mycket – för att inte säga allt – är precis som innan. Det är fortfarande femstjärnigt, det ligger fortfarande på solsluttningen ned mot sjön Västra Silen och det är fortfarande en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka äventyrliga och vackra Värmland.

Fakta om programmet

Programledare
Martin Örnroth

Foto
Silverbullet Film